Centrum voor de Sociale Leer van de Kerk - CSLK


RSS en Delen

link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Hoe verhoudt het CSLK zich tot Bisdom Haarlem-Amsterdam, tot de andere bisdommen van Nederland en tot de Nederlandse Bisschoppenconferentie?

Het CSLK is in 2008 opgericht door mgr. Punt en heeft daardoor nauwe banden met Bisdom Haarlem-Amsterdam. Het CSLK werkt echter ook van harte samen met de andere bisdommen en met de Nederlandse Bisschoppenconferentie.

Kan het CSLK een spreker leveren?

Het CSLK heeft geen lijst van sprekers die kunnen worden geboekt maar kan wel bemiddelen.

Vinden activiteiten van het CSLK altijd plaats in Noord-Holland?

Meestal vinden activiteiten plaats op de Tiltenberg in Vogelenzang. De Summer Schools worden gehouden op een locatie die het beste schikt voor het programma en de doelgroep.

Wat is de website cslk.be?

De website cslk.be is van het Belgische LICAP. LICAP is uitgeverij, grafisch dienstverlener en beheerder van boekhandels. Zij geven het Compendium van de Sociale Leer van de Kerk in gedrukte en digitale vorm uit. De website is slechts toegankelijk met een toegangscode die kan worden aangeschaft bij Licap. Het CSLK heeft geen banden met Licap. Het Compendium van de Sociale Leer is vrij toegankelijk via Rkdocumenten.nl.

Wat is PDF?

Veel documenten op deze site zijn in PDF-formaat. Dit is een algemeen aanvaard formaat om illustraties en tekst zo zuiver mogelijk over te brengen. De lay-out van de illustratie of tekst blijft hierdoor op verschillende computers exact dezelfde en ook op een uitdraai wordt, ondanks verschillen in printers, de lay-out gehandhaafd. Om een PDF document te bekijken heeft u de Adobe Reader nodig. Dit programma kunt u gratis en eenvoudig ophalen van internet en installeren.